e-mail: animilood@abv.bg
Позвъни на: 0887 87 89 98

Подробна информация за Анидан ЕООД

Анидан ЕООД град Пловдив е строителна фирма, специализирана в областта на строителните и вътрешно-довършителните работи и по-точно - в комплексните решения на проблемите, свързани с изграждане и ремонт на ВиК и електроинсталации, преградни стени, предстенни обшивки, поставяне на вътрешна изолация (топлоизолации и хидроизолации), шпакловка, замазка, гипсова мазилка, боядисване, монтаж на окачени тавани, поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и други подови и стенни облицовки и настилки, а и др. строителни и ремонтни дейности, свързани със Строителството.

Строителна фирма Анидан е създадена само и единствено с цел - максималното облекчаване на Клиента по строително-ремонтния процес. За изграждането или ремонта на всеки обект, Анимил използва качествени материали от водещи фирми - както производители, така и вносители, но се съобразяваме и с поръчката и желанията на Клиента. Работим и с негови собствени материали и препоръки.

Анидан изпълнява инвеститорски надзор върху закупуването, съхранението и използването на строителните материали, както и за качественото изпълнение на вътрешно-довършителните и ремонтни дейности в обектите. Изпълнява и комплексен строителен инженеринг и инвеститорска дейност - от закупуване или договаряне на терен, проучване и работно проектиране, до завършен вид.